sâmbătă, 12 august 2023

PRELUARE DE PE BLOGUL CENTRAL AL SCMD 9 august 2023

 MAI SUNTEM ARMATA SI POLITIE NATO,

DOMNULE MINISTRU TÂLVAR?

-         In atentia tuturor militarilor si politistilor in activitate, in rezerva si in retragere –

Am primit, nu de la Ministerul Apararii, unde, in locul TRANSPARENTEI, domneste OBEDIENTA (evident, fata de interese straine), propunerile girate de dl. ministru Tâlvar si trimise ministrului Muncii, privind noua salarizare in SAOPSN. Le-am primit de la Ministerul Muncii, asa cum a promis doamna ministru in discutiile de luni 07 august 2023, cu sindicatele. Gestul M.Ap.N. este neconstitutional deoarece noi nu avem contracte de munca ci de prestare a activitatii de cadru militar.

Va prezentam, mai sus, in link, propunerile M.Ap.N.  Va rugam sa le cititi cu mare atentie, deoarece de noua lege a salarizarii depinde si viitorul structurilor militare, de ordine publica si securitate nationala dar si recalcularea, ilegal-retroactiva a pensiilor militare.

Remarcati ca nu se face nici o pomenire a NATO. Cu atat mai putin a prevederilor privind salarizarea si pensiile, din Tratatul de Aderare. Rezulta ca, in conceptia M.Ap.N. (coordonatorul SAOPSN), noi suntem militari si politisti NATO doar cand trebuie sa ne lasam oasele in interes strain, pe coclaurii Europei, Asiei si Africii. La drepturi suntem auxiliarii zulu!

In concluzia negocierilor de la Ministerul Muncii, SCMD a cerut: ”Studiati legile salarizarii si pensiilor militarilor si politistilor din toate statele membre NATO – SUA, Germania, Franta, Polonia, Ungaria, etc. Luati ce modele doriti, traduceti-le in limba româna si alea sa fie legile salarizarii si pensiilor pentru SAOPSN”!

Daca nu se vrea, inseamna ca ori avem conducatori incapabili, cu suflete de sluga si tradatori care ne rapesc dreptul la afirmare egala in NATO si UE, ori suntem Tara cobai, unde se experimenteaza distrugerea sistematica a structurilor de aparare, ordine publica si securitate nationala, pentru ca, odata reusit, odata capul de pod realizat, experimentul sa se extinda in toate statele membre NATO. De unde ultima intrebare legitima…”Pentru cine lucreaza ciolaco-ciucii din Romania.. pentru comunism-globalism sau pentru Vladimir Putin?”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU