vineri, 4 iunie 2010

Întâlnire ratată

Biroul Operativ al Filialei Brăila a SCMD a solicitat deputatului ex-pesedist, actual pedelist Balcan Viorel o întâlnire din care să aflăm poziţia dumnealui referitoare la viitoarea moţiune de cenzură şi la legile pentru care Guvernul urmează să-şi asume răspunderea.
La propunerea domnului parlamentar întâlnirea urma să aibă loc vineri, 04.06.2010 ora 10.30. Membrii Biroului Operativ s-au prezentat la ora 10.15 la cabinetul parlamentar din cartierul Vidin, dar surpriză, parlamentarul brăilean nu a venit la întâlnire, şeful de cabinet argumentînd că domnul Balcan are probleme foarte importante în urbe. Vorba aceea:,, veniţi la mine că eu şi aşa plec de acasă"
Din discuţiile purtate cu şeful de cabinet a rezultat că parlamentarul brăilean ar vota împotriva moţiunii, deci pentru reducerea salariilor şi a pensiilor deoarece ,,ţara traversează momente economice grele".
Întrucât domnul Balcan nu şi-a onorat angajamentul de a se întâlni cu noi şi nu am putut afla direct poziţia dumnealui îl informăm că are posibilitatea să se mai gândească până la votarea moţiunii astfel încât să poată vota aşa cum i-ar cere alegătorii din Colegiul 3 Brăila şi nu aşa cum îi dictează P.D.L.
Apropo , domnule deputat Balcan , consideraţi că mai aveţi susţinerea alegătorilor care v-au votat în 2008 aflându-vă sub sigla P.S.D.?
În orice caz pentru afrontul pe care ni l-aţi făcut , neprezentâdu-vă la întâlnire, vă promitem o monitorizare atentă a activităţii şi votului dumneavoastră făcându-le cunoscute cât mai multor cetăţeni din Colegiul 3 Brăila.
Sperăm să vă dea Domnul gândul cel bun, până la urmă.
Aşa să vă ajute Dumnezeu!

Preşedintele SCMD Filiala Brăila,
Colonel(r),
Petru Gurău

           P.S. Am aflat de ce nu s-a prezentat dl. Balcan la întâlnire!
Comunica presei locale intenţia de a schimba directorul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean argumentând: ,,...eu nu pot să-mi fac un program de guvernare decât cu oamenii mei politici".
           Tot la respectiva conferinţă de presă,referindu-se la cei care conduc în prezent deconcentratele şi care aparţin PNL sau PSD, dl. deputat spunea: ,,din bun simţ eu m-aş fi retras".
I-auzi cine vorbeşte de bun simţ.          Dacă ar fi avut un minim bun simţ când şi-a dat demisia din PSD şi-ar fi dat demisia şi din parlament, dar s-a înscris imediat la ciolanul PDL.
S-auzim numai de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu